Väsby Djursjukhus öppnar fler avdelningar och söker veterinärer

Väsby Djursjukhus har sedan 1975 behandlat djur med olika åkommor. Företaget har sedan dess utvecklats en hel del och 2012 gjordes en omfattande renovering och utbyggnad. Flera avdelningar byggdes ut och nya avdelningar öppnades. Hos Väsby Djursjukhus återfinns den nyaste tekniken och med hjälp av DT-diagnostik tas tredimensionella röntgenbilder fram. På deras hemsidan önskas följande:

Dina Personliga Egenskaper

Som person är du ambitiös, engagerad och strukturerad. Du har för vana att föra en professionell och bra dialog med kunderna. Den viktigaste egenskapen är rätt attityd; du är en utförare som får saker gjorda och älskar att jobba med djur och dess ägare.

Vad Vi Erbjuder Dig

Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur där det ges stora möjligheter till individuell utveckling. Du kommer att ingå i en gruppering med kompetenta, erfarna och skickliga arbetskollegor. Vi erbjuder dig ett utmanande jobb på ett expansivt företag. På Väsby Djursjukhus finns det utrymme för att påverka och anpassa sitt eget arbete och vara del i utvecklingen av vårt nya djursjukhus.

Välkommen att boka ett personligt möte med oss så berättar vi mer!

Just nu söker vi:

Veterinär, Sommarvikariat.

Veterinär, Graviditetsvikariat.

Veterinär Med Specialist Steg 1 Eller 2.

Kvalifikationer: Enl. ovan kräver vi en specialistutbildning inom något område. 

Djurskötare Med Legitimation Eller Som Går På Övergångsreglerna

Kvalifikationer: Du måste vara legitimerad eller gå på övergångsreglerna, och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska (eller norska) och engelska.

Företaget står under en spännande utveckling och har delats upp på fler avdelningar; har du någon specialitet som sköterska tas den till vara. Välkommen att bli en del av vårt team!

Relaterat

Senaste